Terug naar Athene?

header_icv

Na de goed ontvangen (uitverkochte!) akoestische avond tijdens de Dutch Design Week lijkt het even stil te zijn rondom Ancient Acoustics. Maar niets is minder waar, afgelopen maand zijn we druk in de weer geweest met de analyse van de meetdata met als doel vier abstracts in te dienen voor het ‘23rd International Congress on Sound & Vibration’ dat zal plaatsvinden in Athene! Het thema van dit congres is ‘From Ancient to Modern Acoustics’. Je vraagt je natuurlijk af of ons onderzoek aanleiding is geweest voor het congres, of visa versa? Nou, nee. Maar het komt ons wel erg goed uit!

Dit is een prachtig internationaal platform waar wij onze onderzoeksresultaten graag willen presenteren. Gezien de omvang van ons onderzoek hebben we besloten om niet alle bevindingen in één paper te schrijven, maar om het op te splitsen in vier onderdelen: meettechniek, meetresultaten, modelleren en podiumakoestiek.

De vier abstracts rondom de genoemde onderdelen zijn twee uur voor de deadline (1 december 23.59u) ingediend. Deze worden samen met de andere 547 ingediende abstracts beoordeeld. Op 30 december krijgen we bericht of de abstracts geaccepteerd zijn. Wanneer dit het geval is, dienen we in maart onze papers aan te leveren en kunnen we deze hopelijk in juli presenteren tijdens het congres in Athene.

We houden u op de hoogte. Fingers crossed!

Update:
Na een lange stilte kunnen we met enthousiasme melden dat alle vier abstracts zijn geaccepteerd voor het congres. De komende maanden zal het Ancient Acoustics team weer wat actiever worden, aangezien we allen hard werken naar de deadline van eind april voor de volledige artikelen. Binnenkort meer!

Geplaatst in Blogposts.