Van Athene naar Valkenburg

Op 5 november jl. hebben we op uitnodiging van de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters een presentatie verzorgd in het openluchttheater van Valkenburg. Op deze jaardag voor openluchttheaters was vanuit nagenoeg alle veertig aangesloten openluchttheaters, door het hele land, een afvaardiging aanwezig.

De presentatie vond plaats in het recent verbouwde openluchttheater van Valkenburg. Het openluchttheater beschikt over een prachtige binnenruimte, in de mergelgrotten, met uitzicht op het openluchttheater zelf.

Buiten het feit dat we erg vereerd waren dat we op deze prachtige locatie een presentatie mochten verzorgen, was het voor ons de eerste keer dat we een presentatie gaven waar we de conclusies van ons onderzoek konden delen. Een nieuwe mijlpaal!

We willen de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters van harte bedanken voor dit mooie podium en we houden graag contact!

Binnenkort zullen we de resultaten presenteren in het vakblad ‘Bouwfysica’. En er volgt nog meer… We houden u op de hoogte!

Geplaatst in Blogposts.